2013. október 24., csütörtök

Miért is van szükség esküvőszervezőre?

Megvan végre az esküvő időpontja!
Képzeld csak el az elöttetek tornyosuló feladatokat - mennyi időt, energiát és persze költséget vesz igénybe.
De semmi gond, hiszen az én feladatom, hogy ezt a terhet és fáradtságot levegyem a vállatokról!
Egy lelkiismeretes esküvőszervező nem engedi, hogy a párról felesleges, indokolatlan költségeket is lehúzzanak, sőt néhány esetben még kedvezőbb árat vagy kedvezőbb feltételeket tud biztosítani, mint amit eredetileg a párnak ajánlottak volna, nem beszélve a szűrőfunkcióról amit egy esküvőszervező betölthet!
Mert ugye manapság az interneten tömegével vannak jelen különféle szolgáltatók, akik persze értelemszerűen csak szépet és csak a legjobbat mondják el magukról... - na ebből kellene választani és eligazodni.
Kontroll nélkül a párokat könnyen be lehet vinni a sűrűbe, gondoljunk csak a rejtett költségekre vagy az apróbetűs részekre!

A szervezésnek nincs költsége és még egy csomó felesleges kiadástól is megkíméli a párt!

Én csak olyanokat ajánlok, akiket ismerek, elismerem a munkáját és akikkel jól tudok együttműködni, így nincs félreértés, nincs feszültség és NINCS CSALÓDÁS!
Ezért GARANCIÁT is merek vállalni az általam kiajánlott szolgáltatók munkájáért.
Minden szolgáltatói területről TÖBB szolgáltatót ajánlok, így igénynek és pénztárcának megfelelően lehet választani és ha szeretnétek, személyesen is találkozhattok velük.
Nem én választok, csak bemutatom a lehetőségeket, a kínálatot, de a döntés mindíg a Ti kezetekben van.


Már lassan elmondható, hogy tényleg egyre több pár veszi igénybe az esküvőszervezői segítséget, ami mindenkinek jó, mert egy kézben futnak össze a szálak, a párok nem stresszelnek, a szolgáltatók mindíg tudják, hogy mit várnak tőlük, világosak az elvárások és az igények.
Akadnak sajnos olyanok is, akiknél csak utólag válik világossá, hogy mennyire hasznos lett volna, ha esküvőszervezővel készülnek a nagy napra, de ez Nektek intő példa lehet, főleg ha már személyesen is tapasztaltatok hasonlót.
Tömören összefoglalva a háttér munkám abból áll, hogy tárgyalásokat bonyolítok a szolgáltatókkal, szerződéseket kötök, ötleteket és iránymutatást adok, végigkísérem a párt ezen a gyönyörű és izgalmas időszakon, egészen az Esküvő legvégéig.

Bővebben itt olvashattok rólam: www.viktoria-eskuvo.hu

Szeretettel:
Osztovics Viktória




1 megjegyzés: