2014. május 12., hétfő

Ha nyárvégi vagy őszi esküvőre készülsz, de még nem tudjátok hol is legyen, íme néhány hasznos tipp, hogy mire figyeljetek az esküvői helyszín kiválasztásakor

Az esküvőtökre készülve az egyik legfontosabb feladat a ruha kiválasztása mellett az, hogy felkutassátok a legmegfelelőbb helyszínt. Az alábbiakban találtok néhány praktikus szempontot, amelyeket nem tanácsos figyelmen kívül hagyni. 



Mindenki férjen el kényelmesen

Először döntsétek el, hogy szűk körben tartott vagy nagy esküvőt szeretnétek-e.
Állítsátok össze a vendéglistát, majd ez alapján keressetek egy megfelelő méretű helyszínt, például éttermet, szállodát vagy rendezvénytermet.
Figyeljetek arra, hogy a vendégeiteknek ne kelljen nyomorogniuk; kényelmesen el tudjanak haladni az asztalok között, és tánc közben se ütközzenek egymásnak. De a hely túl nagy se legyen, hiszen lehangoló látvány lehet, ha a tánctér szinte üresnek hat akkor is, ha a fél násznép ropja.

Legyen lehetőség kissebb zugok kialakítására

Ésszerű, ha elkülönítitek egymástól az étkezésre, a táncra és a beszélgetésre alkalmas helyeket; így a tortaevők kezéből nem repül ki a villa, ha valaki a táncba belefeledkezve véletlenül meglöki őket, és az örömszülők is hallják majd egymás szavát a zenétől. Olyan helyszínt keressetek, amelyet kialakításának köszönhetően egyszerűen fel lehet osztani.

A helyszín stílusa is legyen hozzátok illő

Döntsétek el, milyen stílusú lagzit szeretnétek: klasszikus, modern vagy extravagáns?
Lesz-e valamilyen különleges téma vagy, hogy milyen színek fognak uralkodni a dekorációnál.
Olyan helyszínt válasszatok, ahol a hely adottsága, berendezése nem üti az elképzeléseket, mert egészen más a stílusa, vagy a kiegészítők forma-és színvilága, mint amit szeretnétek.

A választás során minden részletet vegyetek figyelembe, így biztos, hogy jó döntés fog születni.



Kép forrás: Pinterest


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése